Градиме доверба...со меѓусебна комуникација

Корисници

Акомпласт

Германската компанија „Акомпласт“  е специјализирана за пластично моделирање на автомобилски делови и користи најсовремена технологија. Oсвен во Германија, компанијата има фабрики во Англија и Чешка.