Сите Вести

Наши партнери

 • Џонсон Контролс

  Американската компанија „Џонсон Контролс“ e глобален лидер во производство на автомобилски седишта, инструмент табли, и внатрешни ентериери.

 • Џонсон Мети

  Британската компанија „Џонсон Мети" е светски лидер во производство на катализатори за автомобилска индустрија и катализаторски системи за контрола на загадувањето.

 • Корпорација Леар

  Американската компанија Корпорација Леар е водечки глобален застапник за седишта за автомобили и електрични дистрибутивни системи.

 • Ки Сејфти Системс

  Американската компанија за сигурносни производи „Ки сејфти системс" (КСС) е глобален добавувач на автомобилски сигурносни-критични компоненти и системи.

 • Ван Хол

  Повеќе од 65 години белгиската компанија „Ван Хол" ужива висока репутација за дизајнирање и производство на високо-квалитетни и современи возила.

 • Костал

  Германската компанија „Костал" е глобален лидер во понудата на технолошки напредни електронски, електромеханички и механичко-електронски производи за големи индустриски производители.

 • ОДВ Електрик

  Германската компанија „ОДВ Електрик" е иновативна компанија за развој и добавувач на високо-квалитетни кабли, соленоиди и механичко-електронски системи .

 • Кемет

  Американската компанија „КЕМЕТ" е со 85-годишна историја, со седиште и фабрика во Јужна Каролина, САД. 

 • Вистеон Корпорејшн

  Американската компанија „Вистеон Корпорејшн“ е глобален добавувач на електронски компоненти на светски производители од автомобилската индустрија.

 • Гентерм

  Американската корпорација „Гентерм" од страна на најголемите производители во автомобилска индустрија е призната како најдобар добавувач на клима системи за греење и ладење  на седишта и управувачи, електроника и кабли.

 • Кап-Кон Аутомотив Технолоџис

  Американската компанија „Кап-Кон Аутомотив Технолоџис" е светски производител кој произведува целосна програма на автомобилски инфлатори за воздушни перничиња (возач, патници, странични завеси).

 • Диатек

  Италијанската компанија „Диатек" е светски лидер во индустријата за машини за печатарска индустрија.

 • Техникал текстајлс

  „Техникал текстајлс" е германски производител на фиберглас кој се користи во автомобилската и авионската индустрија, во производството на ветерници и бродови, како и изолациони материјали за градежништво.

 • Витило групација

  Ние ја одбравме Република Македонија како дестинација за инвестирање, поради поволностите кои Владата на Република Македонија ги нуди за странските инвеститори.

 • Кондево

  Италијанската компанија „Кондево“ е лидер во производството на топлотни разменувачи за бојлери и добавувач на светски реномирани производители на бојлери.

 • Акомпласт

  Германската компанија „Акомпласт“  е специјализирана за пластично моделирање на автомобилски делови и користи најсовремена технологија. Oсвен во Германија, компанијата има фабрики во Англија и Чешка.

 • Делфај

  Делфај е водечки глобален снабдувач за автомобилскиот и пазарот за комерцијални возила.

 • ГЕС

  Германската компанија „ГЕС ГмбХ“е производител на високо-квалитетни и енергетски ефикасни ЛЕД диоди.