Развиваме можности...за Вашите идеи

За нас

Контакт

ДИРЕКЦИЈА ЗА ТЕХНОЛОШКИ ИНДУСТРИСКИ РАЗВОЈНИ ЗОНИ

Адреса:

Бул. Партизански Одреди бр.2,

Факс: 311, 1000 Скопје, Македонија,

Т. +389 2 3111 166 F. +389 2 3111 177

  • Име*
  • Емаил за контакт*
  • Наслов*
  • Порака*
  • Сите полиња се задолжителни